SOROZAT
"Együtt, itthon, szabadon - Magyarország visszavár"


SOROZAT

"Együtt, itthon, szabadon - Magyarország visszavár". – A Covid-19 visszavonulása után elindult a belföldi kampány, és ebben mi is segítséget kívánunk nyújtani.
Társaságunk működteti a www.hotel-market.hu speciálisan csak szállodák hotelek és panziók és eladását hirdető honlapot. A hotel-market.hu honlapok üzemeltetője ismételten elindítja népszerű marketing munkáját.

"Sorozat"
címmel, ismertető anyagot közlünk magyarországi szállodákról, panziókról, hotelekről, és a Házak megnyitási tervéről.

„Sorozat” címmel hírlevelünkben minden héten folyamatosan bemutatunk két-három magyarországi szállodát, panziót, hotelt, valamint a hotel-market.hu honlapon is megtalálható lesz. A bemutatott szállodák a hotel-market.hu oldalon is folyamatosan megtalálhatóak lesznek.

Célunk:
a magyarországi hotelek, panziók, szállodák szélesebb körű bemutatása és népszerűsítése.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, ezúton kérjük, hogy küldjenek magukról 1 db A/4 oldalnyi bemutatkozó anyagot, valamint hozzá maximum 4 db digitális képet.

A bemutatkozó anyag tartalmazza:
A szálloda nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét és weblap címét,
továbbá a szálloda bemutatását. (A bemutatkozó anyagnál természetesen, ha nem szeretnének telefonszámot, vagy email címet feltüntetni, erre is van lehetőség)

A szállodák által megküldött bemutatkozásokat érkezési sorrendben hírlevelünkben és a hotel-market.hu oldalakon is megjelentetjük.
Minden bemutatkozó cikk végén elhelyezünk a szálloda honlapjáról szóló linket, amellyel a szálloda honlapjára navigáljuk az érdeklődőket.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy az anyagokat a hotel-market@hotel-market.hu e-mail címre szíveskedjenek megküldeni.

A bemutatkozó anyagokat 2020. október 31-ig folyamatosan megjelentetjük.

Üdvözlettel
Szvitek Zsuzsanna marketing referens
+36-20/357 9903

zsuzsanna.szvitek@hotel-market.hu  www.hotel-market.hu

Weboldalkészítés: holcam.hu    © 2010-2020 Minden jog fenntartva    
Magyar Szilíciumvölgy Zrt. | +36-1-365-1900 | hotel-market@hotel-market.hu | 1114 Budapest, Himfy u. 7. f. 1