HIRDETÉSI KEDVEZMÉNY
HIREDETÉSI DÍJAINK RÉSZBEN INGYENES, ILLETVE RENDKÍVÜLI HIRDETÉSI KEDVEZMÉNYÉT BIZTOSÍTJUK!!!!


MEGHOSSZABBÍTOTTUK

2020. március 20-tól 2021. június 30-ig RENDKÍVÜLI HIRDETÉSI KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK ÜGYFELEINKNEK a turizmus jelenlegi nehéz helyzete miatt!

Amennyiben megrendelik hirdetéseinket, a HIRDETÉSI ÁRJEGYZÉKÜNKBEN meghatározott, ingyenes és jelentősen csökkentett áron hirdetheti hotelje, panziója és szállodája eladását, bérbeadását.
A banner hirdetések korlátozottak, ezért érkezési sorrendben tudjuk biztosítani a banner hirdetést, azonban az ingatlan hirdetést korlátlan mennyiségben lehet megrendelni.
A kedvezmény a 2021. május 31-ig beérkező díjak esetén érvényes.
Várjuk megrendelésüket a "Hirdetés megrendelése" kitöltésével (ingyenes hirdetés esetén is kérjük kitölteni).
A járványveszély nem várt körülményeket teremtett. A bizonytalanság és a félelem jellemzően bezárkózást, halasztást eredményez, míg nem tudni, mikorra sikerülhet megfékezni a világjárványt, de aki most a piacon tud maradni, annak nem kell megküzdenie az újrakezdéssel. Bár lesznek nehézségek, nálunk az erő, és ezért remélhetőleg megbirkózunk minden bajjal.
A gazdaság nehéz időszakában vagyunk, próbatétel ez mindenki számára, de igyekezzünk megvédeni azt, amit elértünk!
Cégünk a fenti rendkívüli kedvezményekkel igyekszik segítséget nyújtani a szálloda és panzió tulajdonosainak, illetve a szolgáltatóknak.

Eladó hotelek, eladó panziók, kiadó hotelek, kiadó panziók, szállodák ingyenes és kedvezményes hirdetése a HotelMarket.hu oldalán.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Weboldalkészítés: holcam.hu    © 2010-2021 Minden jog fenntartva    
Magyar Szilíciumvölgy Zrt. | +36-1-365-1900 | hotel-market@hotel-market.hu | 1114 Budapest, Himfy u. 7. f. 1