Eladás

Hirdetés sorszáma: 197
Ajánlat: Eladás
Típus: Panzió
Ár: 495 millió Ft
Ár: 1 228 288 Euro
Alapterület: 8000 m²
Telek területe: 1000 m²
Hivatkozási szám: 6007
Elhelyezkedés: Pest-megye
Besorolás: 3 csillagos
Szobaszám: 6 - 10
Állapot: felújított
Vendéglátói szolgáltatások: nincs
Wellness szolgáltatások: nincs
Berendezéssel: nem
Parkosítás: parkosított
Szintszám: 3
Lift: nincs
Konferecia terem: van
Mozgáskorlátozott is: igen
Kapcsolattartó: Habóczki Gusztáv
Elérhetőség: +36-20-479-9001
üzenet a hirdetőnek
Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Érvényesítő kód (csak betűk szerepelnek!):
Üzenet
Feliratkozom a hírlevélre
ELADÓ/KIADÓ HOTELEK, ELADÓ/KIADÓ SZÁLLODÁK, ELADÓ/KIADÓ PANZIÓK Folyamatosan fejlődő övezetben , 30 km-re Bp-től, KÚRIA eladó.

8000 nm telken fekvő 1000 nm-es 3 szintes családi ház, 7 lakószobával, 4 konyhával, 7 fürdővel, alkalmas akár panziónk, szanatóriumnak, öregek otthonának.
Irányár: 495 millió Ft.
Folyamatosan fejlődő övezetben , 30 km-re Bp-től KÚRIA eladó.

8000 nm telken fekvő 1000 nm-es 3 szintes családi ház, 7 lakószobával, 4 konyhával, 7 fürdővel ( amiből 3 kádas, 4 pedig zuhanyzós.)

A ház lehetőségeinek csak a képzelet szabhat határt; lehet több generációs családi ház, panzió, szanatórium, öregek otthona és még sorolhatnám.
Jacuzzi (6 fős)infraszauna,billiárd szoba, 6 db erkély (öt erkély kb. 8 nm-es, egy pedig 3nm-es, klíma, egy hatalmas 40 nm-es terasz emelik a ház kényelmét és értékét.

A ház nagyon fiatal, 2001-ben épült, kiváló minőségű anyagokból és remek szakemberek segítségével, amik és akik leinformálhatóak. Ezen kívül is folyamatosan felújításokon esett át a ház, jelenleg is teljesen újszerű az állapota.

A háznak 3 bejárata van, de négy is kialakítható, mert elosztását tekintve négy teljesen különálló lakosztályra bontható.

A telekről belátni az egész várost és a Szabadsághegyet, megtalálhatóak harmonikus összhangban a szőlőskert, örökzöldek, fenyők, rendezett pázsit és többféle idényvirág. Van egy 60 m mély fúrt kút, melyből a vizet csak öntözésre használják, ezen kívül pedig a csatornákból lefolyó esővíz el van vezetve a kertek alá, ezáltal folyamatos öntözést biztosítva.

Az autótulajdonosok és borkedvelők sem szomorkodhatnak ezen a helyen, mert 8-10 gépkocsi részére van egy zárt, oszlop nélküli teremgarázs, ezen kívül pedig 10-12 gépkocsi részére biztosított a beállási lehetőség az udvarban. A boros helyiség, amely egy különálló 50 nm körüli épület, külön kuriózuma a helynek.

Az épület 3 szintes: pince, földszint és tetőtér, amint azt az alábbiakban részletesebben is láthatják:
Pince: összesen 245 nm, amelyből a garázs 124 nm,a konditerem 26,4 nm és továbbá: raktár, 2 előtér, kazán, mosókonyha, tároló, kamra, műhely, szauna, Wc, zuhanyzó.

Földszint: összesen 274 nm, amiből a nappali 72 nm, konyha+étkezőó 29 nm, külön alkalmi étkező 27,3 nm, továbbá: kamra, 2 előtér, tároló, 2 fürdő, télikert. Wc, 2 szoba, 3 gardrób.
Ezen a szinten van egy teljesen külön megközelíthető lakrész 84 nm, amiből nappali +szoba 38,4 nm, konyha + étkező 19,5 nm, továbbá: kamra, előtér, fürdő, Wc, gardrób.

Tetőtér: összesen 271 nm, amiből 3 szoba, 4 fürdő, 3 erkély, hall, 2 gardrób, Wc.

Padlásszint: kb. 67-70 nm, egyterű lakrész, amit tárolásra használnak a háziak, de könnyedén 1-2 szoba itt is kialakítható.

A bútorzat, mely patinás, régi, komoly értékű bútorokból áll, külön megegyezés tárgya , mert ezeknek jelenlegi hozzávetőleges értéke 38 millió Ft.

A ház rezsiköltségek szempontjából is ideális, ez nagyrészt a kiváló minőségű műszaki berendezéseknek és fűtésrendszernek köszönhető.
Átlagosan 8 személyre számolva az 1 hónapra lebontott rezsi a következő: víz: 26 ezer; gáz: 37 ezer; villany: 36 ezer; biztosítás: 20 ezer; (telecom: 7.800; Upc: 16 ezer; házadó:50 ezer).

Infrastruktúra szempontjából is bővelkedik a lehetőségekben: CBA Príma, Metro—Auchan, Lidl. Három új óvoda, egy gimnázium és egy Strand biztosít kikapcsolódási lehetőséget. és ha mégsem lenne elég, 4 km-re várja Önöket az Eurocenter, ahol nincs olyan dolog, amit ne tudna megtalálni.

Az eladásnak több formája is lehetséges:
-a teljes ház eladása a vevőnek,
-a ház eladása csereingatlannal vagy ingatlanokkal
Az ingatlanon van egy 60 millió Ft összegű Oberbankos hitel, aminek első körben való kiegyenlítése szükséges lenne ahhoz, hogy tiszta tulajdoni lappal lehessen tovább haladni, de nyilván itt is van több alternatíva.

Fejlődő környezet, csodás ház számos kihasználási lehetőséggel, gyönyörű telek és egy örök panoráma a hegyekre várja leendő tulajdonosát.
Érdemes megnézni, mert nem könnyen fog már onnan hazajönni !!!!

Irányár: 495 millió Ft

A tulajdonos kérésére nem az adott ingatlan képét jelentetjük meg, ha Önt érdeklik a hirdetés részletei, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Habóczki Gusztáv
Szálloda Ingatlanközvetítési Szakértő
Tel: +36 20 479 9001
E-mail: gusztav.haboczki@akropolis.hu
vissza
Nyomtat

Hotel-Market, az eladó hotelek, panziók specialistája

Weboldalkészítés: holcam.hu    © 2010-2023 Minden jog fenntartva    
Magyar Szilíciumvölgy Zrt. | +36-1-365-1900 | hotel-market@hotel-market.hu | 1114 Budapest, Himfy u. 7. f. 1