Eladás

Hirdetés sorszáma: 213
Ajánlat: Eladás
Típus: Hotel, szálloda
Ár: 822 millió Ft
Ár: 2 000 000 Euro
Alapterület: 2300 m²
Telek területe: 10150 m²
Hivatkozási szám: 4878
Elhelyezkedés: Pest-megye
Besorolás: 3 csillagos
Szobaszám: 30 - 50
Állapot: felújított
Vendéglátói szolgáltatások: van
Wellness szolgáltatások: van
Berendezéssel: igen
Parkosítás: ősparkos
Szintszám: 2
Lift: nincs
Konferecia terem: van
Mozgáskorlátozott is: nem
Kapcsolattartó: Habóczki Gusztáv
Elérhetőség: +36-20-479-9001
üzenet a hirdetőnek
Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Érvényesítő kód (csak betűk szerepelnek!):
Üzenet
Feliratkozom a hírlevélre
ELADÓ/KIADÓ HOTELEK, ELADÓ/KIADÓ SZÁLLODÁK, ELADÓ/KIADÓ PANZIÓK: KIEMELKEDŐ ÁR Hangulatos, vidéki környezetben, rövid autóútra Budapesttől eladó egy üdülőkomplexum folyamatos vendégkörrel. irányár: 2.000.000 €

A Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér közelsége miatt (15 km)a szálloda optimális választás éppúgy az átutazó vendégek elszállásolására, mint a hosszabb tartózkodásra vágyók részére. Vendégek részére díjmentes, őrzött parkolóhely biztosítva van. A szálloda 31 szobával rendelkezik, 2011. évben a szálloda összes szobája teljes körűen fel lett újítva. A szobák részben szőnyegpadlóval részben laminált padlóval, illetve márvány burkolattal rendelkeznek. Berendezésük funkcionális, kényelmes barátságos.

Étterme családias hangulatú, 90 fő, fedett grillterasza 40 fő kényelmes étkeztetésére alkalmas.

Mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas, akadálymentesített. Konferenciatermei (3 db) összesen 200 fő befogadására alkalmasak.

Extra szolgáltatások: kültéri úszómedence és gyermekmedence (nyáron üzemel), beltéri termálfürdő, jacuzzi, szauna, amit vendégek igénybe vehetnek. Teniszpályával, lovas pályával is rendelkezik, hatalmas park tartozik, melyben lehetőség van esküvők, szabadtéri rendezvények, állófogadások, medencepartik szervezésére és lebonyolítására, valamint egy növényzetben és állatvilágban gazdag tó szigettel. Az épület alkalmas lehet más üzleti elképzelések megvalósítására, mint például idősek otthona, vagy luxus magánbirtok, TÖBBLAKÁSOS TÁRSASHÁZ kialakítására is.

Az egész ház fűtését központi gázüzemelésű kazán biztosítja, a víz melegítését részben a kazánok részben napkollektorok biztosítják. A szálloda földszinti terei márvány burkolattal rendelkeznek, az étterem rusztikus téglaburkolatú. Az éttermet kiszolgáló helységek: konyha, raktárak, hűtőkamrák mindegyike csúszásmentes kőburkolatúak. A medencék kék színű mozaikcsempével burkoltak, napozó terasz kő burkolatú, külső belső zuhanyzók, koedukált öltözők, WC, finn szauna (4 személyes), masszőrhelység áll a vendégek részére.

A szálloda külső és belső területén kamerarendszer működik, az egész házban nyílt Wifi hálózat van kiépítve. A ház riasztóval felszerelt. A beépítetlen területeken lovaspálya, legelő, karámok, tó, fenyőerdő található.

A város központja kellemes sétával megközelíthető.

A hotel és a hozzátartozó étterem jól bevezetett vállalkozás, hosszú évek óta kialakult vendégkörrel.

IRÁNYÁR: 2.000.000 €

A tulajdonos kérésére nem az adott ingatlan képét jelentetjük meg, ha Önt érdeklik a hirdetés részletei, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Habóczki Gusztáv
Szálloda Ingatlanközvetítési Szakértő
Tel: +36 20 479 9001
E-mail: gusztav.haboczki@ebeningatlan.hu
vissza
Nyomtat

Hotel-Market, az eladó hotelek, panziók specialistája

Weboldalkészítés: holcam.hu    © 2010-2022 Minden jog fenntartva    
Magyar Szilíciumvölgy Zrt. | +36-1-365-1900 | hotel-market@hotel-market.hu | 1114 Budapest, Himfy u. 7. f. 1