Eladás

Hirdetés sorszáma: 504
Ajánlat: Eladás
Típus: Panzió
Ár: 149 millió Ft
Ár: 352 246 Euro
Alapterület: 230 m²
Telek területe: 460 m²
Hivatkozási szám: KM-481
Elhelyezkedés: Heves megye
Besorolás: 3 csillagos
Szobaszám: 11 - 15
Állapot: jó állapotú
Vendéglátói szolgáltatások: van
Wellness szolgáltatások: nincs
Berendezéssel: igen
Parkosítás: parkosított
Szintszám: 2
Lift: nincs
Konferecia terem: nincs
Mozgáskorlátozott is: nem
Kapcsolattartó: Habóczki Gusztáv
Elérhetőség: +36-20-479-9001
üzenet a hirdetőnek
Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Érvényesítő kód (csak betűk szerepelnek!):
Üzenet
Feliratkozom a hírlevélre
VIDÉKRE KÖLTÖZNÉL BUDAPESTRŐL EGY JÓL MŰKÖDŐ VENDÉGHÁZBA? RAGYOGÓ ALKALOM, LAKÁSCSERÉVEL MEGVEHETED EZT A JÓL BEVEZETETT VENDÉGHÁZAT

Eger frekventált helyén 350 nm-es+ 20 nm-es tárolóval pillanatnyilag is működő vendégház 461 nm-es telken eladó. Az ingatlan nem zártsorú beépítésű, hanem önálló ingatlan, amely három épület blokkból áll, összesen 11 szobával.
- 11 szoba
- 9 fürdőszoba
- 6 konyha
- Kondenzációs kazánok (3 db, külön-külön üzemeltethető, költség hatékonyság)
- Inverteres(wifis) klímák ( hűtő-fűtő -20c°-ig)
- Beépített elszívók a fürdőszobákban.
- 16-18 személyes étkező, közös tér
- Minden szobának saját erkély, terasz
- Fedett tornác
- Kerti-tó

A jelenleg lakóházként funkcionáló klimatizált épület ( 2 szoba + nappali ) 105 nm-es, 1967-ben épült téglafalazattal, 2010-ben teljeskörű felújításon esett át. Fűtését gáz-cirkó biztosítja, helyiségenként szabályozható. Közvetlenül a ház mellett egy 12 nm-es különálló szigetelt tároló található. Ez az épület is átalakítható panzióvá, sőt ráépítéssel bővíthető. A nyitható 11 nm-es előtér előtt található a 15 nm-es csodálatos kerti-tó fahíddal, növényekkel.

A 2. blokkban, 5 fürdőszobás szobával és egy 23 nm-es apartmannal (konyhával, fürdőszobával) rendelkező vendégház 2010-ben épült. Itt helyezkedik el még 2 darab konyha, 18 fős étkező és emeleti közös tér. A szobáink a legmodernebb inverteres klímákkal felszereltek, hűtő-fűtő (- 20 c°-ig ). A Fűtést kondenzációs kazán (gáz-cirkó) biztosítja, a helyiségek mindegyike külön szabályozható. Minden szobánk erkélyes vagy teraszos, amely plusz kényelmet ad a vendégek számára. Az épület mellett pedig egy fedett, zárható 10 m2-es tároló épült.

A 3. blokkban 2 db 32 nm-es apartman került kialakításra, mind a kettő külön-külön saját konyhával és fürdőszobával, valamint hűtő-fűtő inverteres klímával ellátottak. Az épületet 25 m2-es fedett tornác veszi körül, saját terasszal, kerti filagóriával, mely 2018-ban épült, melegét kondenzációs gáz-cirkó fűtés biztosítja.
2020-ban festés, szoba bútor csere, burkolás és minden fürdőszobában elszívók beépítése történt meg. A teljes ingatlan biztonsági kamerákkal és riasztóval védett. A vendégház saját, bejáratott vendégkörrel, honlappal együtt eladó, a berendezés megegyezés tárgyát képezi. A Szépasszony-völgyhöz (híres boros pincék) és a belvároshoz (5-8 perc gyalogosan) egyaránt nagyon közel található ingatlan, kiváló befektetési lehetőséget kínál azoknak, akik most gondolkodnak fizető vendéglátás működtetésében, vagy bővíteni szeretnék vállalkozásukat! Budapesti ingatlanokat beszámítunk!
vissza
Nyomtat

Hotel-Market, az eladó hotelek, panziók specialistája

Weboldalkészítés: holcam.hu    © 2010-2022 Minden jog fenntartva    
Magyar Szilíciumvölgy Zrt. | +36-1-365-1900 | hotel-market@hotel-market.hu | 1114 Budapest, Himfy u. 7. f. 1