Eladás

Hirdetés sorszáma: 510
Ajánlat: Eladás
Típus: Hotel, szálloda
Alapterület: 250 m²
Telek területe: 1050 m²
Elhelyezkedés: összes
Besorolás: 3 csillagos
Szobaszám: 11 - 15
Állapot: jó állapotú
Vendéglátói szolgáltatások: nincs
Wellness szolgáltatások: nincs
Berendezéssel: nem
Parkosítás: nincs
Szintszám: 3
Lift: nincs
Konferecia terem: nincs
Mozgáskorlátozott is: nem
Kapcsolattartó: Habóczki Gusztáv
Elérhetőség: +36-20-479-9001
üzenet a hirdetőnek
Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Érvényesítő kód (csak betűk szerepelnek!):
Üzenet
Feliratkozom a hírlevélre
INGYENES HIRDETÉS Kérjük olvassa el kedvező ajánlatunkat!

Társaságunk működteti a www.hotel-market.hu speciálisan csak szállodákat, hoteleket és panziókat hirdető honlapot.
A honlapot elsősorban szállodai szakemberek, befektetők látogatják. Előnye, hogy az eladó hoteleket, panziókat keresők könnyen megtalálják honlapunkat, ezért az ingatlanközvetítők sikeresen hirdetnek oldalunkon. Jelenleg több mint 400 hirdetés van a honlapunkon.
Ha Ön nem lakóingatlanok között, általános ingatlanhirdető honlapon, hanem szakmai oldalon adja fel hirdetését, akkor nagyobb esélye lesz, hogy célzottan a szakmai befektetők olvassák eladó vagy kiadó hotelekre, panziókra irányuló hirdetéseit.
A nagyobb kínálat érdekében megrendelése esetén az ingatlanközvetítő Kollégák részére 100%-os – INGYENES - kedvezményt biztosítunk 3 HÓNAPON keresztül. A hirdetést a "Hirdetés megrendelése" oldalon rendelheti meg. Ha több ingatlant szeretne hirdetni, kérem, e-mailen jelezze, hogy hány ingatlant kíván hirdetni, mert ebben az esetben az „egy ingatlan hirdetés” darabszámát módosítjuk.
Kérem, látogassa meg "Hirdetés megrendelése" oldalunkat ahol több kedvezményes hirdetési lehetőséget is talál. Amennyiben fizetett hirdetésünket választja, abban az esetben kérjük e-mailen jelezze, hogy mikortól kívánja a hirdetést megrendelni. Megrendelése esetén e-mailben elküldjük díjbekérőnket. A hirdetési díj átutalása után Ön azonnal hirdethet.
Felső banner (ebből jelenleg kevés lehetőség van) vagy az Oldalsó banner hirdetés megrendelése esetén a banner hirdetéshez jár egy ingatlan hirdetés ingyenesen, és a hetente megjelenő hírlevelünkben szintén ingyenesen hirdetjük az eladó kereskedelmi vendéglátó helyet. A hirdetést Ön fogalmazza meg, és tetszőlegesen változtathatja a hotel eladási árát, a szöveget és a képeket a hirdetés ideje alatt. Természetesen, ha a hirdetés feladásához kér segítséget, szívesen segítünk.
Fenti kedvezményes hirdetéssel párhuzamosan a HOTELMARKET Ingatlaniroda kész együttműködni ingatlanközvetítő Kollégákkal hotelek közös eladása érdekében, jutalékfelezéses konstrukcióban. Amennyiben ez a lehetőség érdekli, kérem, hogy jelezze e-mailen (hotel-market@hotel-market.hu), és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A sikeres együttműködés reményében
vissza
Nyomtat

Hotel-Market, az eladó hotelek, panziók specialistája

Weboldalkészítés: holcam.hu    © 2010-2021 Minden jog fenntartva    
Magyar Szilíciumvölgy Zrt. | +36-1-365-1900 | hotel-market@hotel-market.hu | 1114 Budapest, Himfy u. 7. f. 1