Eladás

Hirdetés sorszáma: 515
Ajánlat: Eladás
Típus: Panzió
Ár: 377 millió Ft
Ár: 1 200 000 Euro
Alapterület: 820 m²
Telek területe: 2198 m²
Hivatkozási szám: HT517270
Elhelyezkedés: Baranya megye
Besorolás: 3 csillagos
Szobaszám: 16 - 20
Állapot: újszerű
Vendéglátói szolgáltatások: van
Wellness szolgáltatások: van
Berendezéssel: igen
Parkosítás: parkosított
Szintszám: 8
Lift: nincs
Konferecia terem: van
Mozgáskorlátozott is: igen
Kapcsolattartó: Török Tamara
Elérhetőség: +36-30-741-0277
üzenet a hirdetőnek
Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Érvényesítő kód (csak betűk szerepelnek!):
Üzenet
Feliratkozom a hírlevélre
Kivételes lehetőség Orfű legszebb lankái között! Mindig is vágyott egy saját panzióra? Akkor most eljött az Ön ideje, legyen büszke tulaja ennek a hangulatos, modern apartmanháznak!

A panzió 2019-ben teljeskörű, vezetékekig és alapokig bontott felújításon esett át, így elnyerve jelenlegi modern, és korszerű állapotát.
Az egész panzió 3 különálló épületből, összesen 16 szobából, 2 apartmanból, és 1 saját lakrészből áll, ami egy parkosított, hangulatos, mediterrán udvaron található, fűtött, fedett medencével, kemencés, bográcsozós grillterasszal, játszótérrel, parkolóval és kerékpár tárolóval. A helyszín kb 70 fő befogadására képes.
Az alsó szinteken található szobák, úgynevezett hidegszobák, míg az emeleten lévőkben klíma berendezés teszi elviselhetővé a nyári napokat. Az épületek mindegyike napelemmel van ellátva, és modern hőrendszer felszerelve, így minimálisra csökkentve a rezsiköltségeket.
A memória matracokkal, tévékkel ellátott szobákhoz saját fürdőszoba tartozik, az apartmanokban konyha található, valamint a panzió területén egy közös konyha is a rendelkezésre áll a vendégek számára. A szórakozni és kikapcsolódni vágyók számára szauna és klubhelyiség is biztosítva van az udvari lehetőségeken kívül. Az étkezés "házon belül" is megoldódott, erre nyújt helyet Orfű legnagyobb, mindennel felszerelt konyhája, kb. 50-100 főnyi befogadóképességű benti vagy akár kinti ebédlővel. A helyszín kiváló rendezvények szervezésére is, évente akár 8-10 lakodalmat is le szoktak itt bonyolítani.
A helyszínen található egy saját lakrész is, 2 db saját fürdőszobás hálószobával, nappalival és konyhával.
A panzió teljes felszereléssel, kialakult és folyton pörgő vendégkörrel együtt eladó, valamint ingatlan-, és nagyértékű autóbeszámítás is lehetséges.
Még több információért keressen bizalommal!
vissza
Nyomtat

Hotel-Market, az eladó hotelek, panziók specialistája

Weboldalkészítés: holcam.hu    © 2010-2021 Minden jog fenntartva    
Magyar Szilíciumvölgy Zrt. | +36-1-365-1900 | hotel-market@hotel-market.hu | 1114 Budapest, Himfy u. 7. f. 1