A  honlapot a Hirdess Nálunk KFT működteti
Székhely: 1085 Budapest József krt 69.f,1
Tel: +36-1-365-1900
e-mail: hotel-market@hotel-market.hu
Habóczki Gusztáv
igazgató
Tel: +36 20 479 9001
E-mail: gusztav.haboczki@hotel-market.hu


A www.hotel-market.hu honlap működtetésének célja:
Felületet biztosítunk az eladó vagy bérbeadó hotel, szálloda, panzió és szállodákban működő vendéglátó egység hirdetéséhez. Az érdeklődők egy honlapon találják meg az idegenforgalmi szakma szinte teljes kínálatát.
Szabályzatunk szerint referenciának azt a szállodai ingatlan adás-vételt említjük meg személyesen, a tárgyalások során, amelyhez az eladó tulajdonos és a vevő illetve befektető társaság is hozzájárul írásban is.
A legtöbb szállodatulajdonos nem kívánja eladási szándékát „nagydobra verni”, ezért lehetőség van honlapunkon az ún. „láthatatlan ingatlanok” hirdetésére. 
Lehetőséget biztosítunk hirdetések feladására „SZOLGÁLTATÁSOK” oldalunkon éves állandó megjelenéssel.
Vállaljuk szállodák, panziók és szállodákban működő vendéglátó egységek eladásának, bérbeadásának közvetítését külön ingatlanközvetítői szerződés alapján. 
Az eladó illetve bérbeadó szállodákról tájékoztatjuk valamennyi szállodát, panziót, a Magyar Szállodaszövetség tagjait, az ingatlanszövetségek tagjait, szakmai és pénzügyi befektetőket, az ügyvédi kamara tagjait.
A – jelenleg – hetente megjelenő hírlevelünkben a szállodák, panziók eladásáról és az eladásokkal kapcsolatos hírekről, szolgáltatásokról adunk rendszeres tájékoztatást. Hírlevélre feliratkozás itt hotel-market.hu/hirlevel
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy meglátogatta a honlapunkat. Ha bármilyen észrevételük, felvetésük, javaslatuk van, írják meg a hotel-market@hotel-market.hu e-mail címünkre.
Ügyfeleinknek sikereket kívánva,
 
Tisztelettel:
Habóczki Gusztáv
igazgató
 
 

 
 


 
 

Weboldalkészítés: holcam.hu    © 2010-2023 Minden jog fenntartva    
Magyar Szilíciumvölgy Zrt. | +36-1-365-1900 | hotel-market@hotel-market.hu | 1114 Budapest, Himfy u. 7. f. 1