Eladás

Hirdetés sorszáma: 255
Ajánlat: Eladás
Típus: Hotel, szálloda
Ár: 250 M Ft
Ár: 608 273 Euro
Alapterület: 400 m²
Telek területe: 10000 m²
Hivatkozási szám: 6041
Elhelyezkedés: Zala megye
Besorolás: 3 csillagos
Szobaszám: 16 - 20
Állapot: újszerű
Vendéglátói szolgáltatások: van
Wellness szolgáltatások: van
Berendezéssel: igen
Parkosítás: ősparkos
Szintszám: 2
Lift: nincs
Konferecia terem: nincs
Mozgáskorlátozott is: nem
Kapcsolattartó: Habóczki Gusztáv
Elérhetőség: +36-20-479-9001
Zala megyében újszerű állapotban lévő szálloda eladó, minimum 4 csillagos elvárásoknak megfelelően. Kis átalakítással luxus magán rezidencia is lehet belőle, de a jelenlegi státuszával is tökéletesen működik!! Irányár: 250 millió Ft

A hotel közelében található egy védett természetvédelmi park, illetve az Európában is egyedülálló zalakarosi GYÓGY- és TERMÁLFÜRDŐ, amely a vízi kalandot keresőknek, a sportolni és aktívan fürdőzni vágyóknak nyújt rengeteg vízi attrakciós lehetőségeket.

A tó, ami a hotel mellett van 30 m-re, számos szabadidős lehetőséget biztosít, többek között a csónakázás, tutajozás, vízi biciklizés, horgászás kedvelői, illetve téli időszakban a korcsolyázás szerelmesei tölthetnek kellemes órákat a befagyott tó vízén.
A gondozott füves réttel és hatalmas fás területtel rendelkező 10 HEKTÁROS parkban kicsik és nagyok kedvükre barangolhatnak, sétálhatnak és íjászkodhatnak.

A tó, az óriási park,a szobák kialakítása és berendezése, a MEDITERRÁN terasszal ellátott étterem bőséges kínálata, a kellemes időtöltést biztosító szabadidős tevékenységek, a wellness részleg, a romantikus, hosszú hétvégés, a kutyásoknak és a horgászoknak kialakított CSOMAGAJÁNLATOK mind a vendégek kényelmét szolgálják és a vendégek igényei alapján lettek kialakítva.

A Hotel folyamatos vendégkörrel rendelkezik télen-nyáron. Kiváló befektetés lehet, ha megveszi és nem Ön üzemelteti, de mint üzemeltető-tulajdonosként is remek választás.
És nem utolsó sorban, alkudjon!!!

Irányár: 250 millió Ft

A tulajdonos kérésére nem az adott ingatlan képét jelentetjük meg, ha Önt érdeklik a hirdetés részletei, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Habóczki Gusztáv
Szálloda Ingatlanközvetítési Szakértő
Tel: +36 20 479 9001
E-mail: gusztav.haboczki@akropolis.hu
vissza
Nyomtat