Eladás

Hirdetés sorszáma: 440
Ajánlat: Eladás
Típus: Hotel, szálloda
Elhelyezkedés: összes
Kapcsolattartó: Habóczki Gusztáv
Elérhetőség: +36-20-479-9001
HOGYAN KAPHAT KONKRÉT ADATOKAT ÉS PONTOS INFORMÁCIÓT AZ ELADÓ ÉS ÜZEMELTETÉSBE ÁTADÓ PANZIÓKRÓL ÉS SZÁLLODÁKRÓL?

Ingatlanirodánk panziókként illetve szállodákként működő ingatlanok közvetítésével foglalkozik.

Tekintettel a közvetítési munkával járó, a lakó-ingatlanközvetítésnél jóval nagyobb felelősséget igénylő és jóval összetettebb adás-vételi és/vagy üzemeltetésbe-vételi folyamatra, a nemzetközi szállodaközvetítési normáknak és a magyar jogszabályoknak megfelelően alakítottuk ki közvetítési menetünket. Az egész folyamat során folyamatosan betartjuk a legmagasabb szintű diszkréció alapvető szabályát. Az érdeklődő adatainak kezelésétől kezdve a szerződések megkötéséig a legszigorúbb titoktartási kötelezettséget vállaljuk.

Annak érdekében, hogy hotelt vevő és/vagy üzemeltetésbe vevő érdeklődőinket és befektetőinket minél hatékonyabban ki tudjuk szolgálni és keresési igényeiknek pontosan megfelelő hoteleket tudjunk ajánlani, hotel-befektetési és/vagy üzemeltetési igényfelmérést végzünk.

Amennyiben az érdeklődését felkeltett és meghirdetett hotelről és más, a portfóliónkban lévő, nem feltétlenül nyilvánosan meghirdetett hotelről is kiderül, hogy olyan tulajdonságokkal és eladási és/vagy üzemeltetési paraméterekkel rendelkezik, amelyet Ön keres, utána adjuk ki a tárgyalásokhoz és döntéshez szükséges konkrét információkat az Önnel és a hotel tulajdonossal egyeztetett sorrendben.
Általános eljárási folyamatunk az alábbi:

1.) Hotel-befektetési - vevőminősítő illetve üzemeltetésbe vevői igényfelmérés
2.) Személyes találkozó, az igények további pontosítása és eladó és/vagy üzemeltetésbe adó tulajdonos ügyfeleink kifejezett kérésének megfelelően - lehetőség szerint - minimum a kereső árkategóriájának megfelelő tőkeerősségéről történő egyeztetés, lehetőleg a HOTEL-MARKET Akropolis Ingatlanirodában ld. lenn részletesen
3.) Hotel tulajdonosok értesítése és velük egyeztetés a konkrét érdeklődésről
4.) Az igénynek megfelelő és az érintett hotel tulajdonosok által is visszaigazolt hotel-ingatlanokra vonatkozóan titoktartási megállapodások aláírása
5.) Az érintett hotelek személyes bemutatása
6.) A hotelekre vonatkozó jogi, pénzügyi és egyéb információk lépcsőzetes kiadása, folyamatosan egyeztetve az érdeklődő vételi és az eladó és/vagy üzemeltetésbe adó tulajdonos szándékával
7.) Eladó és/vagy üzemeltetésbe adó hotel tulajdonos ügyfeleink kérésére a vevő pénzügyi teljesítési képességének vizsgálata
8.) Vevő és eladó megállapodása esetén foglalóval vagy kaucióval és/vagy bankgaranciával történő szerződéskötés
9.) Vevő és eladó közötti adás-vételi illetve üzemeltetésbe vevői szerződés

A fenti folyamat teljes összhangban van mind a hotelt vevő és/vagy üzemeltetésbe vevő mind a hotelt eladni szándékozó és/vagy üzemeltetésbe átadó tulajdonos ügyfeleink üzleti érdekeivel. Az adatokat és a kérdésekre adott válaszokat szigorúan bizalmasan kezeljük az ingatlanügylettel kapcsolatban szolgáltatást végzőkre vonatkozó hatályban lévő jogszabályokkal összhangban és a 2017. LIII. törvény előírásai alapján.

*Az eddig a gyakorlatunkban előfordult igazolásformák:1.) banki egyenleg igazolás, hogy rendelkezésre áll-e a minimum 10% foglalónak megfelelő összeg, irányár nagyságrendnek megfelelően 2.) Értékpapír egyenleg közlő igazolás (csak a tőzsdei értékpapírokat vagy az állami értékpapírokat tudjuk figyelembe venni) 3.) éves banki forgalom igazolás, hogy mekkora az éves kimenő-bejövő forgalom 4.) havi banki forgalom igazolás, hogy mekkora a havi kimenő-bejövő forgalom, ha a havi forgalom meghaladja az irányár 25%-át 5.) banki információ cégről illetve magánszemélyről 6.) esetlegesen lekötött pénzről banki igazolás 7.) letéti igazolás, hogy az irányár nagyságrendjének megfelelő 10% foglaló ügyvédi letétbe helyezése megtörtént (ez általában nehézkesebb és költségesebb eljárás a fentiekhez képest) Természetesen az itt felsoroltakon kívül más garanciát is elfogadunk.

BÍZUNK BENNE, HOGY A FENTI FOLYAMAT ISMERETÉBEN MIELŐBB MEGTALÁLJA A LEHETŐ LEGJOBB SZÁLLODAI BEFEKTETÉST INGATLANIRODÁNK SEGÍTSÉGÉVEL.
vissza
Nyomtat