Eladás

Hirdetés sorszáma: 443
Ajánlat: Eladás
Típus: Hotel, szálloda
Elhelyezkedés: összes
Kapcsolattartó: Habóczki Gusztáv
Elérhetőség: +36-20-479-9001
HA ÖN HOTELÉT VAGY PANZIÓJÁT AKARJA ELADNI, HOGYAN TUD VELÜNK EGYÜTTMŰKÖDNI? MI HOGYAN ADJUK EL AZ ÖN SZÁLLODÁJÁT ILLETVE SZÁLLÁSHELYÉT?

Ingatlanirodánk panziókként illetve szállodaként működő ingatlanok közvetítésével foglalkozik.

Tekintettel a közvetítési munkával járó, a lakó-ingatlanközvetítésnél jóval nagyobb felelősséget igénylő és jóval összetettebb adás-vételi folyamatra, a nemzetközi szállodaközvetítési normáknak és a magyar jogszabályoknak megfelelően alakítottuk ki közvetítési menetünket. Az egész folyamat során folyamatosan betartjuk a legmagasabb szintű diszkréció alapvető szabályát. Az eladási szándék tényétől kezdve a szerződések megkötéséig a legszigorúbb titoktartási kötelezettséget vállaljuk. Nem viszünk az Ön szállodájába "ingyenes hotel-ingatlan turistákat".

Célunk, hogy a hotelt eladni szándékozó szálloda tulajdonos ügyfeleinket minél hatékonyabban szolgáljuk ki, ezért azoknak az előminősített tőkeerős befektető illetve vevő keresőinknek ajánljuk ki az adott hotelt vagy panziót, akik az adott árkategóriában, az adott régióban vagy területen az adott hoteltípust keresik.

Általános eljárási folyamatunk az alábbi:

1.) Az eladó hotel tulajdonosával a megküldött részletes ADATLAP-on egyeztetjük az eladó szálloda vagy az eladó panzió mint eladó szállodaipari és - egyben - vendéglátóipari üzlet és mint eladó hotel ingatlan paramétereit.
Az előkészített személyes találkozó az eladó hotel ingatlanban történik, amikor megkötjük az ingatlan eladására vonatkozó közvetítői szerződést.
3.) Az eladó hotel ingatlant számos, publikus és/vagy nem publikus, zárt körű csatornán keresztül is folyamatosan kiajánljuk a konkrét eladó hotel beazonosíthatósága nélkül
4.) A szállodai illetve panzió vevő érdekődőket előminősítjük, tőkeerősség alapján is ld. lenn
5.) A szálloda tulajdonost értesítjük a vevőkről és keresési paramétereikről, akik az előminősítés alapján szóba jöhetnek
6.) A vevő igényeinek megfelelő és az érintett hotel tulajdonosok által is visszaigazolt hotel-ingatlanra vonatkozóan titoktartási megállapodások aláírása
7.) Az érintett hotel személyes bemutatása
8.) A hotelre vonatkozó jogi, pénzügyi és egyéb információk lépcsőzetes kiadása, folyamatosan egyeztetve az érdeklődő vételi és az eladó tulajdonos szándékával
9.) Az eladó hotel tulajdonos ügyfél kérésére a vevő teljes pénzügyi teljesítési képességének vizsgálata is
10.) Vevő és eladó megállapodása esetén foglalóval történő adás-vételi szerződéskötésnél közreműködés.
11.) A vételár teljes kifizetése után a szakszerű átadás-átvételben közreműködés.

A fenti folyamat teljes összhangban van mind a hotelt eladni szándékozó tulajdonos mind a hotelt venni szándékozó ügyfeleink üzleti érdekeivel. Az adatokat és a kérdésekre adott válaszokat szigorúan bizalmasan kezeljük az ingatlanügylettel kapcsolatban szolgáltatást végzőkre vonatkozó hatályban lévő jogszabályokkal összhangban és a 2017. LIII. törvény előírásai alapján.

BÍZUNK BENNE, HOGY A FENTI FOLYAMAT ISMERETÉBEN MIELŐBB MEGBÍZZA IRODÁNKAT SZÁLLODÁJA, PANZIÓJA ELADÁSÁVAL.

*Az eddig a gyakorlatunkban előfordult igazolásformák:1.) banki egyenleg igazolás, hogy rendelkezésre áll-e a minimum 10% foglalónak megfelelő összeg, irányár nagyságrendnek megfelelően 2.) Értékpapír egyenleg közlő igazolás (csak a tőzsdei értékpapírokat vagy az állami értékpapírokat tudjuk figyelembe venni) 3.) éves banki forgalom igazolás, hogy mekkora az éves kimenő-bejövő forgalom 4.) havi banki forgalom igazolás, hogy mekkora a havi kimenő-bejövő forgalom, ha a havi forgalom meghaladja az irányár 25%-át 5.) banki információ cégről illetve magánszemélyről 6.) esetlegesen lekötött pénzről banki igazolás 7.) letéti igazolás, hogy az irányár nagyságrendjének megfelelő 10% foglaló ügyvédi letétbe helyezése megtörtént (ez általában nehézkesebb és költségesebb eljárás a fentiekhez képest) Természetesen az itt felsoroltakon kívül más garanciát is elfogadunk.

vissza
Nyomtat