Eladás

Hirdetés sorszáma: 472
Ajánlat: Eladás
Típus: Panzió
Ár: 57,7 M Ft
Ár: 141 440 Euro
Hivatkozási szám: NYM-6134
Elhelyezkedés: Zala megye
Szobaszám: 6 - 10
Állapot: jó állapotú
Vendéglátói szolgáltatások: van
Berendezéssel: igen
Parkosítás: parkosított
Kapcsolattartó: Habóczki Gusztáv
Elérhetőség: +36-20-479-9001
NEM KELL SZÁMOLNI, CSAK LEGYEN JÓ KAPCSOLATRENDSZERE VAGY ISMERJE AZ ONLINE SZOBAFOGLALÁSI RENDSZER MŰKÖDTETÉSÉT, ANNYIRA MEGÉRI EZ A 6 MILLIÓ FT ALATTI SZOBAÁRON ELADÓ PANZIÓ AZ ADÁS-VÉTELI ÁRÁT

Kincsesbánya már a vételkor, annyira kedvező szobaáron adó el ez a folyamatosan karbantartott jó állapotú panorámás panzió Észak-Balaton Hévíz közelében. Számolni se kell, már ránézésre látható, hogy az ingatlan önmagában is megéri a vásárlást. Ha Önnek ezenkívül jó kapcsolatrendszere van és van tapasztalata abban, hogy hogyan működtessen hatékonyan szállodai szobafoglalási rendszereket, ezzel a panzióval biztos, hogy nem lő mellé. További információ: +36-20-239-7788 Ön a Hotelmarket Ingatlaniroda oldalára érkezett. Ingatlanirodánk a nemzetközi módszer szerint működik. Csak szálláshelyekkel, hotelekkel, panziókkal és fejlesztési projektekkel foglalkozunk.
Tekintettel arra, hogy a hoteleket eladni szándékozó tulajdonosok nem járulnak hozzá, hogy a hotelüket felismerhető módon hirdessük, mert ez az üzleti érdekeiket sérti, ezért nem konkrét címet és konkrét elnevezést, hanem csak Budapestet vagy megyeszékhelyet vagy nagyobb városokat, szobaszám kategóriát,- tól - ig, pl. 10-30 szobát vagy apartman hotelt, irányár tartományokat, pl. 100 millió Ft - tól 200 millió Ft-ig, -tól -ig tartományt jelölünk meg. Amennyiben Önt komolyan érdekli az adott kategóriában a hotel megvétele,kérésére megadjuk a pontos szobaszámot,a pontos kerületet, az utca nevet,vidéken a pontos várost,hotel vagy panzió nevet.

TOVÁBBI ELADÓ hotelek, panziók, aparthotelek az 50 millió Ft-tól a 200 millió Ft - ig árkategóriában az Ön szállodai ingatlanközvetítőjétől.

vissza
Nyomtat