Eladás

Hirdetés sorszáma: 471
Ajánlat: Eladás
Típus: Hotel, szálloda
Ár: 128 M Ft
Ár: 317 618 Euro
Alapterület: 545 m²
Szobaszám: 16 - 20
Állapot: felújítandó
Kapcsolattartó: Habóczki Gusztáv
Elérhetőség: +36-20-479-9001
BUDAPESTEN BELÜL BELSŐ KERÜLETBEN A 10-30 SZOBAKATEGÓRIÁBAN HOZHAT BENNE LÉTRE FOLYAMATOSAN KIADHATÓ ÁLLANDÓAN BÉRBE-ADHATÓ SZOBÁKAT

Ön a Hotelmarket Ingatlaniroda oldalára érkezett. Ingatlanirodánk a nemzetközi módszer szerint működik. Csak szálláshelyekkel, hotelekkel, panziókkal és fejlesztési projektekkel foglalkozunk.
Tekintettel arra, hogy a hoteleket eladni szándékozó tulajdonosok nem járulnak hozzá, hogy a hotelüket felismerhető módon hirdessük, mert ez az üzleti érdekeiket sérti, ezért nem konkrét címet és konkrét elnevezést, hanem csak Budapestet vagy megyeszékhelyet vagy nagyobb városokat, szobaszám kategóriát,- tól - ig, pl. 10-30 szobát vagy apartman hotelt, irányár tartományokat, pl. 100 millió Ft - tól 200 millió Ft-ig, -tól -ig tartományt jelölünk meg. Amennyiben Önt komolyan érdekli az adott kategóriában a hotel megvétele,kérésére megadjuk a pontos szobaszámot,a pontos kerületet, az utca nevet,vidéken a pontos várost,hotel vagy panzió nevet. Itt egy 10-30 szobaszám kategóriába tartozó felújítandó szálláshely üzemeltetésre alkalmas belvárosi befektetési lehetőségre hívom fel szíves figyelmét.
DOLGOZÓKNAK SZÁLLÁS - MUNKÁS SZÁLLÁS - DIÁKSZÁLLÁS KIALAKÍTÁSÁRA ALKALMAS EZ AZ ERŐS FELÚJÍTÁST IGÉNYLŐ INGATLAN BUDAPESTEN BELÜL BELSŐ KERÜLETBEN
A 10-30 SZOBAKATEGÓRIÁBAN HOZHAT BENNE LÉTRE FOLYAMATOSAN KIADHATÓ ÁLLANDÓAN BÉRBE-ADHATÓ SZOBÁKAT
AHHOZ, HOGY PONTOSAN FELMÉRHESSE, HOGY HÁNY SZOBÁT TUD KIHOZNI EBBŐL AZ INGATLANBÓL, MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG BEFEKTETÉSE A FELÚJÍTÁS UTÁN, MEG KELL NÉZNIE AZ ÉPÜLETET.
A FELÚJÍTÁS BECSÜLT IDEJE TÖBB HÓNAP
TOVÁBBI ELADÓ hotelek, panziók, aparthotelek a 100 millió Ft - tól a 200 millió Ft - ig árkategóriában az Ön szállodai ingatlanközvetítőjétől.
vissza
Nyomtat